26-02-08

SELECTIEVE VERONTWAARDIGING: EEN SPECIALITEIT VAN LINKS

hamas

Het is bij links in het algemeen en bij de weldenkende pers in het bijzonder al jaren “in” om in het conflict tussen de Israëli’s en de Palestijnen, de kant van deze laatsten te kiezen.  Het heet dan dat ze bijna uitgehongerd worden en dan wel meerbepaald in de Gaza-strook, waar zoals u weet de radicale islamitische groep Hamas het voor het zeggen heeft.

Jammer genoeg speelt die mooie linkse verontwaardiging nooit wanneer in diezelfde Gaza-strook Palestijnse christenen door diezelfde radicale Hamaslui zwaar aangepakt worden. 

Zo werd op 17 februari jl. in Gaza Stad het jeugdcentrum van de christelijke organisatie YMCA overvallen en daarna opgeblazen.  Het YMCA-centrum brandde volledig uit.  Daarbij ging de enigste christelijke bibliotheek van de ganse Gaza-strook verloren.  Ooggetuigen bevestigden dat ze vier gewapende gemaskerde personen hadden gezien, die een tijd lang de bewaker en de secretaris van het YMCA-centrum vast hielden.

Ik heb deze informatie niet in De Morgen gevonden.  De slachtoffers waren nochtans ook Palestijnen maar ja, het waren geen islamieten…

15:14 Gepost door Francis Van den Eynde in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: hamas links de morgen gaza |  Facebook |

Commentaren

Zeer juist. Ook de Vlamingen zijn slachtoffers en worden bedreigd door 2 groepen. 1e groep = de moslims, die Europa en dus ook Vlaanderen trachten te onderwerpen met alle erge gevolgen. 2e groep = de Walen en franskiljons, die ons vernederen en trachten te verfransen. De Vlaamse linksen (socialisten,...) steunen nochtans die twee groepen omdat dit voor hen het enige middel is om met hun hulp aan de macht te blijven.

Gepost door: henry, officier i.r. | 28-02-08

De commentaren zijn gesloten.