12-01-09

De Morgen is een kwaliteitskrant

dm

In weldenkende kringen hoor ik regelmatig beweren dat De Morgen een kwaliteitskrant is, waarvan de buitenlandse berichtgeving tegelijkertijd zeer gedocumenteerd en zeer kritisch is.

Dit zal wel, want in een stuk dat op zaterdag 10 januari omtrent het conflict tussen Rusland en Oekraïne verscheen, las ik letterlijk het volgende: “Honderdduizenden hebben in de winter van 2004 in de straten van Kiev en elders in Oekraïne een volksbeweging op gang gebracht die het corrupte regime van Edvard Sjevardnadze, nochtans een held van het Gorbatsjov-tijdperk in de late Sovjet-Unie, ten val bracht”.

En ik die dacht dat Sjevardnadze, voormalig Sovjet-minister van Buitenlandse Zaken, president van Georgië geweest was en dat het Janoekovytsj was die in Oekraïne door de Oranjerevolutie voorlopig opzij werd gezet.

Maar ja, ik ben maar een Vlaams-Belanger…

 

14:51 Gepost door Francis Van den Eynde in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) | Tags: de morgen |  Facebook |

Commentaren

Kwalkrant, ja Enkele dagen terug wisten ze daar zelfs te vertellen dat Salzburg de hoofdstad van Oostenrijk is.

Gepost door: Duplo | 18-01-09

VRT Socialistiser dan ooit Het valt me echt op bij mij : TV1 kijker en ook Canvas dat 80% gaat naar de intenties (lees: interviews) van de SP(A). Als kind was mij dat ook al opgevallen, maar nu is dit echt wel niet meer te pruimen, terwijl SP.A (raar... SPA bruis)niks meer voor het zeggen hebben in Vlaanderen, daarentegen in Wallonië alles. Ligt er een bom onder de halve toren in Bruxelles??? RTBF en strikje Di Rupo hebben het allemaal voor het zeggen, zelfs in *Hoofdstad Brussel van Vlaanderen* .....Wie heeft er dat eigenlijk beslist? Enkele veel-verdienerende Vlaams Brabanders Hoogkeden zoals Tobback : daar ben ik zeker van! Ping Ping, you know. En dat al sedert ettelijke jaren. Bart de Wever doet zijn best, maar méér dan wat mooie woorden haalt hij niet. Er ligt een (Italiaanse of buitenlandse) bom onder Vlaanderen. Laat alweer rand-geval H.V.R vertrekken naar Europa, en Didier Reynders aan de macht komen...dan gaan we eens zien???? Dacht je? Niets in Vlaanderen is nog mogelijk, iedereen is bang van zijn postje en als je niet bij de SPA zijt , ben je gezien. Verschrikkelijk dat dit al 100 jaar zo is.
Beste groeten aan jou en aan degenen die het nog menen, want gans ons land is naar de melkweg.
Groeten Ludo
PS Ik ben niet echt aan Vlaams belang, maar het scheelt echt niet veel (eerder NVA)

Gepost door: ludo | 14-11-09

De commentaren zijn gesloten.