16-02-09

Foei Groot-Brittannië

vlag engeland

Foei Groot-Brittannië

 

Hoera voor Oranje

 

Weg met België

 

Het Nederlandse parlementslid Geert Wilders werd vorige week in het Britse parlement verwacht. Hij was immers door een lid van het Hoger Huis uitgenodigd om er zijn islamkritische film te komen voorstellen. Verbazing alom: bij zijn aankomst in Londen werd Wilders in opdracht van de Britse regering opgepakt en teruggestuurd. Wie zou ooit kunnen denken hebben dat zoiets in het land van de ‘freedom of speech’ mogelijk zou zijn. De islam houdt er het bewind, zoals  waarschijnlijk in andere Westerse landen, toch zeer sterk in zijn greep. Foei voor de capitulatie van Groot-Brittannië.

 

Maar bravo Nederland. De regering van dat land vond het immers niet enkel nodig om met klem tegen de uitwijzing te protesteren, maar stuurde bovendien zijn ambassadeur naar de luchthaven om er Wilders bij te staan.

 

Zou u zich kunnen inbeelden dat België zoiets zou doen wanneer een parlementslid van het Vlaams Belang de toegang tot een ander EU-land zou worden geweigerd?

 

De vraag stellen, is ze beantwoorden.

13:29 Gepost door Francis Van den Eynde in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: islam, wilders |  Facebook |

Commentaren

klein Groot-Brittannie¨ Ziedaar,hoe klein Groot-Brittannie¨kan zijn,een vogel voor de islamkat. Het lijkt erop dat de westerse leiders (bange wezels)met elkaar wedijveren voor de "eerste prijs"van schijtlaars ! Misschien kan het Vlaams Belang elk jaar 'n GOUDEN,ZILVEREN en BRONZEN medaille toekennen(van schijtlaars)aan drie westerse "leiders". Symbolisch natuurlijk,want aan zulke lafaards moeten we geen geld verspillen ! Is dat geen goed idee ??? Ondertussen heb ik me voorgenomen om produkten van klein Groot-Brittannie¨te boycotten ! Ik kan bv.Amerikaanse whisky drinken en ook proberen Israelische produkten te kopen,want die gasten hebben tenminste haar op hun tanden en durven die belijders van de godsdienst van de vrede keihard aanpakken ! Mijn respect en sympathie hebben ze in ieder geval verdiend ! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 01-03-09

De commentaren zijn gesloten.