19-05-09

TURKSE POLITICI TONEN AAN DAT ONZE NATIONALITEIT WEGGEGEVEN WERD

turkije

Twee Turkse verkiezingskandidaten hebben in Gent folders in het Turks verspreid.  Uiteraard heeft het Vlaams Belang geprotesteerd (we hebben ons steeds tegen Franstalige pamfletten in Vlaanderen verzet en dit was niet met de bedoeling ze door Turkse te vervangen…).

De betrokken kandidaten Fatma Pehlivan, Sp.a-schepen in Gent en Veli Yüksel, de coming man van de christendemocraten in de Arteveldestad hebben onze partij echter ook een dienst bewezen.

Het verspreiden van folders in het Turks toont immers aan dat deze twee “specialisten” zeer goed weten dat heel wat mensen die bij ons stemrecht gekregen hebben, nog steeds het Nederlands niet machtig zijn.  Ze spreken ze dus in het Turks aan.  Nochtans hebben de mensen allemaal onze nationaliteit.  Anders zouden zij immers ook geen stemrecht hebben.

Conclusie: een massa immigranten kreeg van dit regime een Belgisch paspoort zonder enig bewijs van inburgering te kunnen voorleggen. 

Dat is nu precies de stelling die het Vlaams Belang al jarenlang verkondigt.  Wie had ooit kunnen vermoeden dat de bewijzen, die zwart op wit aantonen dat wij gelijk hebben, uit die hoek zouden komen?

 

 

15:59 Gepost door Francis Van den Eynde in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: turks, pamflet, pehlivan, yuksel |  Facebook |

Commentaren

Het fiere Vlaamse leeuwenvolk ! .....en het fiere Vlaamse leeuwenvolk slaapt lekker voort , zoals het echte leeuwen betaamd ! Kan ik nog wel fier wezen 'n Vlaming te zijn ????? Elke dag minder en minder !!!!!

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 20-05-09

De commentaren zijn gesloten.