24-06-09

JEF LAMBRECHT VS DE VRT OF…DE POT VERWIJT DE KETEL DAT HIJ ROOD ZIET

jef

Jef Lambrecht, een radiojournalist die sinds jaar en dag in opdracht van de VRT onze golflengtes teistert, is 60 geworden.

Dat zullen we geweten hebben, want n.a.v. deze verjaardag achtte hij het nodig in een uitgebreid interview zijn gal te spuwen over zijn werkgever, de VRT.  Het heet dat de openbare omroep o.m. te veel oog heeft voor wat er rond de kerktoren gebeurt, dat het buitenlands nieuws te weinig aan bod komt en vooral dat de VRT politici als Bart De Wever en Jean-Marie Dedecker groot gemaakt heeft door ze heel vaak op te voeren.

M.a.w.: zijn voornaamste verwijt luidt dat de VRT op een partijdige wijze aan politiek doet.  Voor ons niets nieuws, wij hebben dit al jarenlang ondervonden.

“Goed gezien van de arbiter” zouden we dus geneigd zijn op zijn Brussels te zeggen, ware het niet dat in dit geval de “arbiter” op zijn minst in hetzelfde bedje van politieke partijdigheid ziek is.  Ik zal nooit vergeten hoe hij tijdens de radio1-uitzending Actueel van 25 november 1991 (de dag na de eerste “zwarte zondag” dus) commentaar gaf op de verkiezingsoverwinning van het toenmalige Vlaams Blok.  Ik herinner mijzelf dat in de jaren die daarop volgden, verschillende radiojournalisten mij vertelden helemaal niet trots te zijn over de wijze waarop de heer Lambrecht dit toen gedaan had.

Hij had het immers over het Vlaams Blok, een partij van hooligans, neonazi’s, primairen, enz…

Ik ben ondertussen al wel aan een en ander gewoon geraakt vanwege die omroep die alleen maar door ons aller belastinggeld in leven blijft, maar toch…dit stuk was zo grof dat het steeds blijven nazinderen is.

Zou Jef Lambrecht niet beter voor eigen deur beginnen vegen?

15:51 Gepost door Francis Van den Eynde in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) | Tags: vrt, 60 jaar, jef lambrecht |  Facebook |

Commentaren

CHAPEAU ! Laat het een troost zijn Mr.Van Den Eynde,dat van die hooligans,neonazi's,primairen,enz. ,zegt meer over onverdraagzaam rood Jefke,dan over ons Vlaams Blokske!!! Alléé,ik zeg wel rood Jefke,maar ik vind dat hij meer ne kop heeft om lid te zijn van de "GROEN VERGIF" partij! Het ziet er in ieder geval nen echte geitewollesokkendrager uit. Maar ondertussen blijkt wel,dat gezien de uitslag van 7 juni,de meeste Vlamingen dat soort braaksel gewillig slikken! Bijna 85% Vlaamse labbekakkers om juist te zijn! Voor mezelf heb ik sinds 7 juni het voornemen gemaakt,me het lot van de Vlamingen niet meer aan te trekken! Spijtig voor m'n kinderen en kleinkinderen maar,dat ze voor mijn part de grenzen maar wijd open zetten,dat de Vlamingen maar overspoeld en verdrongen worden door de mosliminvasie! Dat ze zich maar te pletter werken en afdokken voor de gelukzoekers en Walonië! Dat stelletje Vlaamse lamme goedzakken heeft in mijn ogen geen recht meer op 'n plekje op deze aardbol! Uiteraard blijf ik VB stemmen,omdat de politici van het VB nog de enigen zijn die m'n respect blijven genieten! Je moet het maar doen,32 jaar lang besmeurd en bezeken worden,uitgemaakt worden voor rotte vis,vernielingen,om de vijf voet voor het gerecht gesleept worden door de belgische gangsterbende,en.....toch blijven doorgaan!!!!! CHAPEAU,om het in Bert Bibber z'n taal te zeggen! Zoveel karaktersterkte doet me denken aan de woorden van Wies Moens: liever wolf in't bosch dan vette hond,de keten om den hals! Groetjes.

Gepost door: Van Raemdonck Jean-Pierre | 26-06-09

En Jean-Pierre toch maar even Wies Moens geciteerd omdat een citaat van Nonkel Adolf te opvallend zou zijn.

Gepost door: huubvos | 16-10-09

De commentaren zijn gesloten.